Keskusvoitelujärjestelmä maanrakennukseen

Lincoln keskusvoitelujärjestelmät maanrakennukseen

Maanrakennuksessa keskusvoitelua käytetään kovassa käytössä olevien maanrakennuskoneiden ja muun liikkuvan kaluston säännölliseen voiteluun. Tällä taataan töiden jatkuvuus ja kustannustehokkuussäästöt.

Maanrakennustöissä kuten asfaltoinnissa, murskausurakoinnissa, louhinnassa tai erikoiskuljetuksissa tärkein työkalu työntekijän ohella on työkone, jolla työ suoritetaan. Olemmekin erikoistuneet juuri työkoneiden voitelujärjestelmiin, joten pystymme tarjoamaan oikeanlaisen ja laadukkaan keskusvoitelujärjestelmän kaikkeen liikkuvaan kalustoon, jota yrityksenne käyttää - sisältäen myös kuljetuksissa käytettävät kuorma-autot ja rekat.

Suomen maantieteellinen sijainti, maaperän rakenne ja sääolot asettavat täällä käytettävän raskaan maakonekaluston vielä entistä kovemman kuormituksen alaiseksi, joten voitelusta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. 

Työkonejärjestelmät liikkuvan kaluston ammattilaiselta

Keskusvoitelujärjestelmä annostelee voiteluaineen automaattisesti samalla kun konetta käytetään. Voiteluainetta toimitetaan määräajoin tarvittava määrä kaikkiin voitelua kaipaaviin kohteisiin. Koska voitelu tapahtuu koneen ollessa käytössä, voiteluaine levittyy tasaisesti liikkuvien osien koko pinta-alalle. Tämä on tehokkain tapa tavoittaa vaikeatkin voitelukohteet.

Tarjoamme täydellisen palvelukokonaisuuden Lincoln-keskusvoitelujärjestelmiin liittyen: suunnittelemme sopivan järjestelmän, asennamme sen haluttuun kohteeseen ja toteutamme huollot. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun käyttökohteeseesi soveltuva järjestelmä.

Kysy lisää keskusvoitelusta!

TEOLLISUUS:
Jyrki Lehtinen
Suoranro 029 006 5708
GSM 0400 – 669 128
Lähetä sähköpostia

LAITEVALMISTAJAT:
Jari Helin
Suoranro 029 006 5755
GSM 040 – 515 5700
Lähetä sähköpostia

LIIKKUVA KALUSTO:
Simo Jylhänkangas
Suoranro 029 006 5701
GSM 050 – 301 6818
Lähetä sähköpostia

HUOLTO JA ASENNUS:
Toni Karhu
Suoranro 029 006 5742
GSM 040 759 7858
Lähetä sähköpostia

Suositushinnasto

Hinnoiteltuja tuotteita ovat keskusvoitelujärjestelmien pientarvikkeet, mutta isommat kokonaisuudet kannattaa aina kysyä suoraan myynnistä.