Lujitemuoviteollisuuden raaka-aineet ja laitteet

Lujitemuoviteollisuuden raaka-aineet ja laitteet

YTM-Industrial Oy on myös lujitemuoviteollisuuden erikoisraaka-aineiden, lujitteiden, puolivalmisteiden, laitteiden, teknologian ja tekniikan maahantuoja. Alla olemme esitelleen tuotevalikoimamme pääpiirteittään. Lujitemuoviteollisuuden tuotteet toimitti aiemmin KG Enterprise, joka on nykyään sulautunut YTM-industrial Oy:öön. Alla olevat linkit johtavat KG-Enterprisen sivuille.

RTM, kevyt-RTM ja alipainesäkitys

KG Enterprise tuntee RTM- ja kevyt-RTM teknologian. Toimitamme asiakkaillemme laitteistoja ja raaka-aineita sekä koulutamme ja tarvittaessa konsultoimme asiakasyrityksiä RTM-tekniikan käyttöönotossa.

Lujitemuovilaitteet

KG Enterprise toimittaa laitteita perinteiseen lujitemuovin tuotantoon: MagnumVenusPlastech gelcoat laitteet, lasikuituruiskut, rolleri-annostelijat ja kelauskoneet. Liimamassan annostelulaitteet ja RTM-laitteet. Myös MVP Thermoject 1-komponenttiselle epoksille sekä Aeroformin autoklaavit sekä lujitteiden preformauslaitteet.

Kerroslevyrakenteet ja ydinaineet

KG Enterprise on jo vuosikymmeniä myynyt ydinaineita Suomen lujitemuoviteollisuudelle. Tunnetuimpana tuotteenamme DIABin Divinycell ydinaineet.

Epoksit

Epoksihartsit Euroopan johtavalta valmistajalta sekä pintahartsit ja valumassat ns. “solid surface” pintojen valmistukseen.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin