Keskusvoitelujärjestelmä maanrakennukseen

Lincoln keskusvoitelu maanrakennukseen

Maanrakennuksessa keskusvoitelua käytetään kovassa käytössä olevien maanrakennuskoneiden ja muun liikkuvan kaluston säännölliseen voiteluun. Tällä taataan töiden jatkuvuus ja kustannustehokkuussäästöt.

Maanrakennustöissä kuten asfaltoinnissa, murskausurakoinnissa, louhinnassa tai erikoiskuljetuksissa tärkein työkalu työntekijän ohella on työkone, jolla työ suoritetaan. Olemmekin erikoistuneet juuri työkoneiden voitelujärjestelmiin, joten pystymme tarjoamaan oikeanlaisen ja laadukkaan keskusvoitelujärjestelmän kaikkeen liikkuvaan kalustoon, jota yrityksenne käyttää – sisältäen myös kuljetuksissa käytettävät kuorma-autot ja rekat.

Suomen maantieteellinen sijainti, maaperän rakenne ja sääolot asettavat täällä käytettävän raskaan maakonekaluston vielä entistä kovemman kuormituksen alaiseksi, joten voitelusta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää.

Työkonejärjestelmät liikkuvan kaluston ammattilaiselta

Keskusvoitelujärjestelmä annostelee voiteluaineen automaattisesti samalla kun konetta käytetään. Voiteluainetta toimitetaan määräajoin tarvittava määrä kaikkiin voitelua kaipaaviin kohteisiin. Koska voitelu tapahtuu koneen ollessa käytössä, voiteluaine levittyy tasaisesti liikkuvien osien koko pinta-alalle. Tämä on tehokkain tapa tavoittaa vaikeatkin voitelukohteet.

Tarjoamme täydellisen palvelukokonaisuuden Lincoln-keskusvoitelujärjestelmiin liittyen: suunnittelemme sopivan järjestelmän, asennamme sen haluttuun kohteeseen ja toteutamme huollot. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun käyttökohteeseesi soveltuva järjestelmä.