Tuotteet palontorjuntaan: sammuttimet, sammutintarvikkeet ja sammutusjärjestelmät

Palontorjunta on ollut osana YTM-Industrialin tuoteperhettä perustamisvuodesta 1977 lähtien. Silloin valikoista löytyivät ainoastaan käsisammutimet, mutta vuosien varrella valikoima on laajentunut kattamaan myös erilaiset sammutusjärjestelmät.

Tuotevalikoiman takana ovat suuret, luotettavat ja kansainvälisesti arvostetut valmistajat. Palontorjuntatuotteet on koottu oman YTM FireStop tuotemerkin alle. Sammuttimet ja sammutintarvikkeet toimitamme YTM FireStop tuotemerkillä. Sammutusjärjestelmissä valikoimatamme löytyy suomalainen, YTM-Industrialin suunnittelema YTM FireStop -sammutusjärjestelmä. Vastapainoksi kotimaiselle tuotteelle pystymme tarjoamaan myös järeän yhdysvaltalaisen Ansul-sammutusjärjestelmän raskaan teollisuuden liikkuvaan kalustoon.

Sammutusjärjestelmävaihtoehdot

Erityisesti teollisuuden käyttökohteisiin soveltuvat sammutusjärjestelmämme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Tähän liittyy useasti asiakkaan kanssa käytyjen neuvottelujen mukainen suunnittelutyö, jonka pohjalta lopullinen ratkaisu saa muotonsa. Toimitukset tapahtuvat joko komponentteina tai asiakkaan luona suoritettavina asennuksina.

Sammutuskohteena voi olla tarkoin määritelty yksittäinen kohde tai suurempi tila. Sammutusjärjestelmän tarkoitus on taata toiminnan jatkuvuus ja turvata kohdetta suuremmalta tuholta. Meiltä saat sammutusjärjestelmän esimerkiksi liikkuvaan kalustoon, keittiöön tai teollisuuden kohdesammutukseen.

Tarjoamme kolmea eri sammutusjärjestelmää, jotka ovat:

      

Asiantuntiamme auttavat sinua oikean sammutusjärjestelmän valinnassa käyttökohteesta riippuen. Tutustu järjestelmiemme perustietoihin täällä ja ota sen jälkeen yhteyttä meihin, niin mietitään yhdessä, mikä on sinulle soveltuvin järjestelmävaihtoehto.

YTM FireStop sammuttimet ja sammutintarvikkeet

Olemme tuomassa markkinoille monipuolisen valikoiman erilaisia palosammuttimia ja sammutustarvikkeita teollisuuden käyttökohteisiin. Pystymme tarjoamaan esimerkiksi:

  • ABC-jauhesammuttimet
  • Ruostumattomat rosterisammuttimet heavy duty -telineellä (lue lisää...)
  • Automaattisammuttimet kattoon (lue lisää...)
  • Käsisammuttimet hiilidioksiidilla
  • Käsisammutin F-luokan paloihin
  • Sammutuspeitteet
  • Sammutinkaapit ja -telineet

Kysy lisätietoja palontorjuntatuotteista myynnistämme.

Kysy lisää:

JARI HELIN
Suoranro 029 006 5755
GSM 040 – 515 5700
Lähetä sähköpostia

MANU ALARTO
GSM 050 571 8776
Lähetä sähköpostia

SIMO JYLHÄNKANGAS
Suoranro 029 006 5701
GSM 050 – 301 6818
Lähetä sähköpostia