YTM

YTM-shop linkki englsih-icon swedish-icon german-icon
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
Avaa valikko
  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Annostelutekniikka
    • Hihnat ja kuljettimet teollisuudelle
    • Kemikaalit ja kunnossapitotuotteet
    • Mittaus ja testaus
    • Palontorjunta
    • Prosessikomponentit
    • Pumput
    • Suodattimet ja puhdistuslaitteet
    • Tyhjiötekniikka
    • Vaimennustekniikka
    • Voimansiirtotekniikka
    • Voitelulaitteet, -aineet ja -järjestelmät
  • Palvelut
  • Käyttökohteita
    • Teollisuudelle
      • Elintarvike- ja panimoteollisuudelle
      • Kaivosteollisuudelle
      • Kemianteollisuudelle
      • Konepajateollisuudelle
      • Mekaaninen puunjalostus
      • OEM-laitevalmistajille
      • Paperi- ja selluteollisuus
      • Petrokemia
      • Lisää käyttökohteita ja sovelluksia
    • OEM-laitevalmistajille
    • Liikkuvaan kalustoon
    • Ammattikeittiöihin ja kiinteistöihin
    • Asiakastarinat
  • Dokumenttipankki
  • Yritysesittely
    • Yritysesittely
    • Vastuullisuus
    • Viralliset yritystiedot
    • YTM työnantajana
  • Yhteystiedot
    • Sijaintimme
    • Henkilöstö
      • Annostelu- ja liimaustekniikka
      • Keskusvoitelu
      • Kemikaalit
      • Kunnossapito ja mittaustekniikka
      • Hallinto ja myynnin tuki
      • Hihnat
      • Liikkuvan kaluston ratkaisut
      • Pumput
      • Sammutusjärjestelmät
      • Suodatus (Colly)
      • Toimitusketju
      • Tyhjiötekniikka
      • Vaimennustekniikka
      • Voimansiirto
    • Yhteydenottolomakkeet
      • Tarjous- ja lisätietopyyntölomake
      • Reklamaatiolomake
      • Huoltolomakkeet
        • Kunnossapitotuotteiden huoltolomake
        • Pumppuhuoltolomake
      • Asiakaspalautelomake
      • Tilaa uutiskirje
    • Tarjous- ja lisätietopyyntölomake
    • Asiakasavauslomake
Etusivu » Turvallisuus ennen kaikkea: Miksi John Scott’s Kamppi valitsi Ansul R-102 sammutusjärjestelmän ravintolaansa?

Turvallisuus ennen kaikkea: Miksi John Scott’s Kamppi valitsi Ansul R-102 sammutusjärjestelmän ravintolaansa?

Ammattikeittiössä keskiössä on hyvien makujen ohella turvallisuus. Suomeen hiljattain rantautunut John Scott’s ravintolaketju Kampissa luottaa maailmanlaajuisesti käytetyimpään Ansul R-102 sammutusjärjestelmäämme. Katso videolta miten John Scott’s Arkadiassa perinteinen pubitunnelma yhdistyy moderniin turvallisuusteknologiaan. Haastattelussa YTM:n sammutusjärjestelmien tuoteryhmäpäällikkö Tuomas Himanen ja ravintolatoiminnan johtaja Janne Hinkkala John Scott’s / Kopparberg Finland Oy:stä.

Ansul R-102 on maailmanlaajuisesti käytetyin automaattinen ammattikeittiöiden sammutusjärjestelmä. Järjestelmä tarjoaa 24/7 suojaa keittiöhenkilökunnalle, keittiön laitteistoille, ravintolan asiakkaille ja koko ravintolaa ympäröivälle rakennukselle. Pienellä investoinnilla automaattiseen palontorjuntaan voidaan estää vakavat seuraukset ja taloudelliset menetykset tulipalon syttyessä. John Scott’s Arkadia ei tarjoa ainoastaan herkullista ruokaa ja juomaa, vaan myös turvallisen ja viihtyisän ympäristön.

Ansul R-102 on kehitetty ravintoloihin

Oletko koskaan miettinyt, miksi ravintolapalot ovat niin erilaisia kuin muut tulipalot? Kuten oheisesta videostakin käy ilmi, ravintolaympäristössä kuumat öljyt, rasvat ja paistolevyt luovat erityisen paloriskin, johon on myös syytä varautua niihin erityisesti kehitetyllä järjestelmällä. Perinteiset sammutusmenetelmät voivat olla hitaita ja vaarallisia tässä ympäristössä. Ansul R-102 järjestelmä on suunniteltu erityisesti keittiöihin ja se käyttää erityisesti keittiöissä palavien ainesten sammuttamiseen tarkoitettua Ansulex-sammutetta.

Järjestelmällä suojataan tyypillisesti suurimman paloriskin omaavat keittiölaitteet, kuten rasvakeittimet ja paistolevyt. Lisäksi usein suojataan myös huuva ja ilmanvaihtoputket palon leviämisen estämiseksi. Varsinkin isommissa liikekiinteistöissä tämä korostuu, sillä näin estetään palon leviäminen rakennuksen muihin osiin. Esimerkiksi John Scott’s Arkadian tapauksessa suoraan heidän ylipuolellaan sijaitsee ihosairaala ja muita liikekiinteistöjä, jotka hyötyvät välillisesti ravintolan tekemästä turvallisuuspanostuksesta.

Ansul-valikoimasta löytyy myös kahdella sammuteaineella palot sammuttava ja enemmän piiloon visuaalisesti jäävä Piranha, joka soveltuu vaikkapa fine dining -ravintoloiden ja hotellien keittiöihin sekä isoihin ravintolakeittiöihin, kuten keskus- ja valmistuskeittiöihin.

Järjestelmävaihtoehdot

Lisätietoja toimittamistamme järjestelmistä löydätte alla olevilta tuotesivuilta. Jos epäröitte, mikä järjestelmä juuri teidän kohteeseenne soveltuu, ottakaa meihin yhteyttä. Autamme oikean järjestelmän valinnassa mielellämme.

  • Ansul Piranha kahden sammuteaineen järjestelmä vaativiin keittiökohteisiin

    Ansul Piranha kahden sammuteaineen järjestelmä vaativiin keittiökohteisiin

  • Ansul R-102 sammutusjärjestelmä ravintolakeittiöihin

    Ansul R-102 sammutusjärjestelmä ravintolakeittiöihin

#YTM #YhdessäTyöturvallinenMaailma #Ansul #AnsulR102 #JohnScotts #sammutusjärjestelmä #vakuuttavaapaloturvallisuutta

Jakolinkit:

Saatat olla kiinnostunut myös:

  1. Kauppakeskus Kamppi panostaa turvallisuuteen keittiösammutusjärjestelmillä
  2. Vakuuttavaa paloturvallisuutta St1-huoltoaseman keittiössä
  3. Työturvallisuutta ja tehokkuutta Nesteen teknologiakeskuksessa
  4. Sy-Klone pölynsuodattimet Valtra Unlimited lisävarusteena

Haluatko lisätietoja keittiö- ja kiinteistösammutuksesta?

Kerro yhteystietosi ja otamme yhteyttä.

Tuomas Himanen
Puh.+358400264820
tuomas.himanen@ytm.fi

Manu Alarto
Puh. +358505718776
manu.alarto@ytm.fi

Muu henkilöstömme löytyy täältä.

© YTM-Industrial Oy | FIN-01720 Vantaa |Tiilenlyöjänkuja 9 B | tel. +358 29 006 230 | e-mail ytm.info@ytm.fi | Sitemap