Ammattikeittiössä keskiössä on hyvien makujen ohella turvallisuus. Suomeen hiljattain rantautunut John Scott’s ravintolaketju Kampissa luottaa maailmanlaajuisesti käytetyimpään Ansul R-102 sammutusjärjestelmäämme. Katso videolta miten John Scott’s
Hotelli- ja ravintola-alalle
Vakuuttavaa paloturvallisuutta St1-huoltoaseman keittiössä
Vastaremontoitu Ala-Tikkurilan Shell suojasi vastuullisesti keittiönsä ANSUL R-102 sammutusjärjestelmällä, joka on maailman käytetyin ammattikeittiösammutusjärjestelmä. Valtaosa ravintolapaloista olisi estettävissä varautumalla niihin automaattisella palontorjuntajärjestelmällä, joita toimitamme asiakkaillemme
Kiinteistöjen sammutusjärjestelmät
Toimitamme kiinteistöjen sammutusjärjestelmiä ”avaimet käteen” -periaatteella. Ratkaisuvalikoimastamme löytyy ANSUL ammattikeittiöiden sammutusjärjestelmät, erilaisia kaasusammutusjärjestelmiä, vesisumujärjestelmiä, sekä bee*pure biologinen ammattikeittiön rasvakanavan puhdistusjärjestelmä. YTM-Industrial on toimittanut yli 40
Ansul Piranha kahden sammuteaineen järjestelmä vaativiin keittiökohteisiin
PIRANHA ravintolasammutusjärjestelmä hyödyntää kahden eri sammuteaineen parhaita palontorjuntaominaisuuksia. Nestemäinen kemikaali taltuttaa liekin nopeasti ja vesi nopeuttaa jäähtymistä. Järjestelmä soveltuu esimerkiksi fine dining -ravintoloiden ja hotellien
Ansul R-102 sammutusjärjestelmä ravintolakeittiöihin
Ansul R-102 järjestelmä on mitoitettu erityisesti soveltuvaksi kaikenlaisiin keittiöympäristöön ja siinä käytetään öljypaloihin kehitettyä Ansulex-sammutetta. Ravintolakeittiön suojaaminen sammutusjärjestelmällä on tärkeää niin ravintolan oman henkilökunnan kuin
Kauppakeskus Kamppi panostaa turvallisuuteen keittiösammutusjärjestelmillä
Suomi on monilla mittareilla turvallisuusosaamisen ja -tekniikan kärkimaita, mutta ravintoloiden automaattisessa palontorjunnassa tulemme muita lähialueen maita jäljessä. Ravintolapalot ovat koko 2000-luvun olleet vahvasti esillä kotimaisessa
Keittiösammutus ammattikeittiöissä (Ansul)
Keittiösammutus voi oikein tehtynä pelastaa ravintolan mittavilta vahingoilta. Ravintoloiden keittiöissä käytetään ruoan valmistukseen suuria määriä kuumennettuja öljyjä ja rasvoja, jotka voivat syttyessään aiheuttaa vakavia tulipaloja.